OM OSS

Knislinge Bowlingcenter logotyp

Allmänt:

Knislinge Bowlingcenter är en helt nybyggd & handikappanpassad bowlinghall med en central placering mellan orterna Broby, Stoby, Hanaskog Arkelstorp. Med fem minuter från stationen hittar ni enkelt till oss. Vi erbjuder även gratis parkering för er som kör. Vi erbjuder bowling på någon av våra 4 nya bowlingbanor, ung som gammal, amatör som tävlingsspelare eller du som har ett funktionshinder av något slag. Med hjälpmedel så som rännskydd(Bumpers) och bowlingramp(Gotlandsränna) blir bowling något som kan utövas av alla.

På fredagar och lördagar mellan 17.00-21.00 kör vi skymningsbowling. Då höjs volymen på musiken och man släcker ner den normala belysningen. Istället tänds UV-ljus upp som får allt att bli självlysande!

Sport / friskvård:

Vi har en aktiv klubb som är igång, Knislinge BK. Utöver detta har vi en aktiv pensionärsförening som även spelar matcher. Känner du för att börja spela bowling som en sport? Vänligen tag kontakt med oss så hjälper vi dig vidare. 

Vi har ambitionen att alla skall känna sig välkomna, ha roligt och gå hem ordentligt nöjda! Så ta med dig familjen, vännerna eller arbetskollegorna för en garanterad upplevelse.
Välkomna!